IDEAL Papiervernietiger 4002

snijwijze in partikels of stroken, motorvermogen 1300 W, H x B x D 640 x 590 x 970 mm

Art.nr.
Configureer het product
Minimum bestelhoeveelheid:
1
Hoeveelheidsinterval:
1
Vanaf 2.312,55 €*
20 % besparen!
vanaf 2.890,69 €*
Brutoprijs incl. 21 % btw.• afgeprijsde artikelen komen niet in aanmerking voor korting
  soort snede

Papiervernietiger

bijzonder veilig dankzij het SPS-veiligheidspakket
 • Apparaat met hoge prestaties en hoge verwerkingssnelheid
 • Volwassen en duurzame technologie - met bijzonder krachtige motor en paperclipbestendige snijeenheid
 • Veilige werking dankzij automatische start/stop-functie, omkeerfunctie, automatische uitschakeling, motorbeveiliging, elektronische deurbeveiliging en stand-by-modus
 • Benuttingsgraad altijd in beeld - "ECC" weergave via LED's tijdens het versnipperen
 • Gemakkelijk legen via de voordeur
 • Duurzaam en robuust - gemaakt van slagvaste kunststof
 • Mobiel door zwenkwielen
Nieuwe verordening - nieuwe versnipperaar?

Ontdoe u op de juiste manier van uw persoonlijke documenten - anders kan het u duur komen te staan! Volgens de DSGVO is het verplicht uw persoonlijke documenten te vernietigen in een papiervernietiger. Maar niet alle papiervernietigers zijn hetzelfde. Het moet bepaalde kenmerken hebben om te voldoen aan de GDPR.

Met een papiervernietiger van beveiligingsniveau P4 of P5 bent u op de goede weg! Documenten worden hiermee veilig opgeruimd. De papiervernietiger snijdt het papier in kleine deeltjes, waardoor het bijna onmogelijk wordt het origineel terug te vinden. Dit betekent dat gevoelige gegevens echt worden vernietigd en dat u misbruik van gegevens voorkomt. Voor minder gevoelige gegevens en ook kaarten is er de papiervernietiger met strokenverkleining. De papiervernietiger met veiligheidsniveau P2 snijdt het papier en de kaarten in 4 mm brede stroken.

Maar niet alleen vanuit juridisch oogpunt is de papiervernietiger een goede keuze. De EASY-Touch multifunctionele schakelaar maakt het versnipperen een snelle en eenvoudige taak. Voor gebruiksgemak en betere leesbaarheid is het bedieningspaneel van de versnipperaar verlicht. Dus als de papiervernietiger in een donkere hoek van het kantoor staat, zal dit niet langer een uitdaging zijn. De schakelaar wordt gebruikt om de functies achteruit, stop (uit) en stand-by te bedienen. De start/stop-functie zorgt ervoor dat u beide handen vrij hebt om te versnipperen. De fotocel regelt de loop van de rollen automatisch. Dit maakt het versnipperen van uw papierafval gemakkelijk en kinderspel. Zelfs paperclips en nietjes hou je niet meer, omdat de kwaliteitssnijschachten er ongevoelig voor zijn.

Om ervoor te zorgen dat de snijwalsen alleen snijden wat ze moeten snijden, zit er een veiligheidsklep in de invoeropening. Dit dient als vingerbescherming, gaasbescherming, stropdasbescherming en bescherming voor lang haar. Dit zorgt niet alleen voor uw bescherming, maar ook voor een lange levensduur van de maaischachten. Bij correct gebruik krijgt u een LEVENSDUUR garantie op de geharde massief stalen snijblokken en kunt u er zorgeloos ontelbare stapels papier mee wegwerken.

Bij de dagelijkse gang van zaken of na het opruimen van bureaus en kasten stapelt zich veel papierafval op - waar laat u dat? De versnipperde documenten komen terecht in de snipperbak, die gemakkelijk kan worden verwijderd en geleegd. U kunt gemakkelijk zien wanneer het tijd is om de bak te legen door door het venster te kijken, dat dienst doet als vulstandindicator. Maar totdat de container zo vol is, zul je nog veel vellen door de kantoorhulp duwen. Met een volume van 20 liter passen er heel wat deeltjes en strips in. De papiervernietigers met de Cross Cut hebben ook een automatische uitschakelfunctie, die wordt geactiveerd door een magnetische schakelaar wanneer de container wordt verwijderd. Ook hier wordt rekening gehouden met uw veiligheid en wordt tevens voorkomen dat het geproduceerde product op de vloer terechtkomt.

Zeker, de versnipperaar is niet continu in gebruik. Als de papiervernietiger gedurende langere tijd niet wordt gebruikt, schakelt hij na 30 minuten uit zichzelf over op de stand-by modus en wordt hij automatisch losgekoppeld van het elektriciteitsnet. Dit bespaart elektriciteit en beschermt het milieu. Dit laatste punt is ook bevestigd door de "Blauwe Engel". De "nul-energieverbruik"-functie zorgt voor een volledige uitschakeling en dus een nul-energieverbruik na slechts 15 minuten.
kantoorhulp:
papiervernietiger
invoerbreedte:
400 mm
snijdbreedte:
400 mm
vermogen in watt:
1300 W
volume bak snijmateriaal:
165 l
hoogte:
970 mm
breedte:
640 mm
diepte:
590 mm
functies papiervernietiger:
met Electronic Capacity Control (indicatie ECC-belasting)
veiligheidsuitrusting kantoorapparaat:
SPS-veiligheidspakket met alle automatische functies
leging via:
deur
  soort snede
Vanaf 2.312,55 €*
20 % besparen!
vanaf 2.890,69 €*
Brutoprijs incl. 21 % btw.• afgeprijsde artikelen komen niet in aanmerking voor korting
Artikelvarianten