PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

IDEAL Compacte papiervernietiger

snijwijze in partikels of stroken, verschillende veiligheidsniveaus, H x B x D 428 x 345 x 213 mm

    veiligheidsniveau

Papiervernietiger

  • Intuïtieve EASY-TOUCH bediening
  • Multifunctionele schakelaar voor stand-by, stop (uit) en achteruit met geïntegreerd controlelampje
  • Fotocelbesturing voor automatische start/stop
  • Automatisch omkeren met automatische uitschakeling om papierstoringen te voorkomen
  • Nul-energie stand-by modus, volledig automatische uitschakeling van het elektriciteitsnet na 30 minuten
  • Paperclip bestendige snijeenheid
  • Bescherming tegen toegang in de invoeropening door doorzichtige veiligheidsklep
  • Zijdelingse verzonken handgrepen voor het optillen van de kop van het toestel
  • Aantrekkelijke stekkencontainer met 20 l opvangvolume
  • Stille wisselstroommotor van 150 watt met dubbele oververhittingsbeveiliging

Nieuwe verordening - nieuwe shredders?

Ontdoe u op de juiste manier van uw persoonlijke documenten - anders kan het u duur komen te staan! Volgens de DSGVO is het verplicht uw persoonlijke documenten te vernietigen in een papiervernietiger. Maar niet alle papiervernietigers zijn hetzelfde. Het moet bepaalde kenmerken hebben om te voldoen aan de GDPR.

De papiervernietiger met deeltjesversnipperaar voldoet echter aan alle richtlijnen hiervoor. Met beveiligingsniveau P4 of P5 bent u op de goede weg! Papier en kaarten worden hiermee veilig weggegooid. De papierversnipperaar snijdt het papier en de kaarten in kleine deeltjes, waardoor het bijna onmogelijk wordt het origineel terug te vinden. Op die manier worden gevoelige gegevens echt vernietigd en voorkomt u gegevensmisbruik. Als u minder gevoelige gegevens vernietigt, kan een papiervernietiger met stripversnipperaar en beveiligingsniveau P2 voldoende zijn.

Maar de papierversnipperaar is niet alleen uit juridisch oogpunt een goede keuze. Een automatische start/stop-functie zorgt ervoor dat u beide handen vrij hebt om te versnipperen. Zelfs paperclips en nietjes zullen u niet meer tegenhouden, want de kwaliteitssnijblokken van gehard speciaal staal zijn daar ongevoelig voor. U krijgt zelfs een levenslange garantie op de freesblokken.
Een intuïtieve EASY-TOUCH bediening maakt eenvoudig gebruik mogelijk zonder veel uitleg. Ideaal als meerdere collega's een en dezelfde papiervernietiger gebruiken. De multifunctionele schakelaar voor stand-by, stop (uit) en achteruit maakt het gemakkelijk om de werking van de versnipperaar te regelen. De geïntegreerde lichtindicator geeft aan in welke modus hij zich bevindt. Om te voorkomen dat er papierstoringen ontstaan, beschikt de papiervernietiger over een automatische omkeerfunctie met automatische uitschakeling. Bijgevolg hebt u een duidelijk pad voor versnippering.
Ondanks de krachtige motor is de papierversnipperaar stil en dus geen bron van lawaai in kantoren. De soepel lopende wisselstroommotor van 150 watt is voorzien van een dubbele oververhittingsbeveiliging. Dit maakt versnipperen niet alleen stil, maar ook veilig - in elk opzicht.

Uitgerust met Zero Energy stand-by modus, zorgt u ervoor dat de versnipperaar niet wordt vergeten. Als de papiervernietiger niet continu wordt gebruikt, wordt hij na 30 minuten automatisch losgekoppeld van het stroomnet. Het verbruikt dus niet onnodig stroom, is energiebesparend en milieuvriendelijk.

Gegevensbeveiliging is één punt. Maar wat minstens even belangrijk is, is uw veiligheid. Een transparante veiligheidsklep in de invoeropening dient als beveiliging tegen knoeien. Dit voorkomt dat vingers, stropdassen of lang haar in de snijwalsen terechtkomen.

Bij de dagelijkse gang van zaken of na het opruimen van uw bureau en kasten kan de opvangbak met een inhoud van 20 liter snel vol raken. Om de opvangbak te legen, verwijdert u gewoon de kop. Verzonken handgrepen aan de zijkanten maken het makkelijker om hem stevig vast te houden.
kantoorhulp:
papiervernietiger
shreddervermogen:
papier inclusief paperclips/nietjes
invoerbreedte:
220 mm
vermogen in watt:
150 W
volume bak:
20 l
hoogte:
428 mm
breedte:
345 mm
diepte:
213 mm
papiervernietiger functies:
EASY-TOUCH en automatische start-/stopfunctie
veiligheidsuitrusting kantoorapparaat:
veiligheidsklep als ingrijpbeveiliging
garantie:
5 jaar
WEEE-registratienummer:
DE12444871
WEEE-apparaatsoort:
groot apparaat cat. 4
merk volgens EAR-registers:
IDEAL

Klanten kochten ook

    veiligheidsniveau
Artikelvarianten