PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Tork Dispenser voor handdoekrollen

van kunststof, in zwart of wit

    hoogte
    kleur

Handdoekrol dispenser

  • Gemaakt van slagvaste kunststof
  • Inspectievenster voor controle van het vulniveau
  • Afsluitbare kap

Deze papieren handdoekdispenser van Tork is de ideale uitrusting voor alle was- en hygiënegebieden. De hoeveelheid papieren handdoekjes kan individueel worden gedoseerd bij het verwijderen. Aangezien het papieren handdoekje op een rol zit in de dispenser, kunt u er altijd een heel stuk uithalen en hebt u niet veel afzonderlijke handdoekjes in uw handen. Door het gebruik van handdoekrollen kan de dispenser een grote voorraad papier bevatten, waardoor lange hervulintervallen mogelijk zijn.

De behuizing van de dispenser is gemaakt van robuuste en slagvaste kunststof en is dus bestand tegen elke belasting. De afsluitbare kap voorkomt het ongeoorloofd wegnemen van grote hoeveelheden handdoeken. Het vulniveau is altijd gemakkelijk te zien door een kijkvenster. De dispenser voor papieren handdoeken is verkrijgbaar in de neutrale kleuren wit of zwart en past in bijna elke sociale ruimte.

Goed om te weten!
Bestel ook direct de bijpassende handdoekrollen!
Bovendien leveren wij ook dispensers voor zeep en ontsmettingsmiddel, handendrogers en toiletpapierdispensers. Blader maar eens door ons assortiment.
inrichting kleedruimte:
dispenser
houdertype:
handdoekroldispenser
papiervorm:
rol
dispenser uitrusting:
vulpeilindicator, slot
afsluitbaar:
ja
materiaal:
kunststof
    hoogte
    kleur
Artikelvarianten