PDP_Product
Zakelijke klant Particuliere klant

META Lengteliggers voor palletstelling

afzonderlijke onderdelen, in verschillende maten

  breedte
  vaklast

Palletrek

afzonderlijke componenten
 • Gedemonteerde opstaande frames van koudgevormde profielen om ter plaatse op de vulling te schroeven
 • 4-haaks agraffe in hoogte verstelbaar in stappen van 50 mm
 • Gesloten boxsecties garanderen een hoge stabiliteit
 • Frame gegalvaniseerd, dwarsbalken rood-oranje RAL 2001
 • Extra poedercoating van frames in gentiaanblauw RAL 5010 op aanvraag
 • Incl. bevestigingsmateriaal

Dit opslagrek van Meta is onmisbaar voor elk magazijn, omdat u het zelf kunt ontwerpen. Met de afzonderlijke componenten van staanders en dwarsbalken kunt u uw individuele palletstelling samenstellen, en zo perfect op uw behoeften inspelen. Met een laadbak van 7500 kg en in de hoogte verstelbare langsliggers kunnen er pallets of stukgoederen in worden opgeslagen. De pallets kunnen in de lengte of in de dwarsrichting worden opgeslagen, afhankelijk van de diepte.

Gesloten boxsecties garanderen een hoge stabiliteit. De staande frames zijn gegalvaniseerd en de dwarsbalken zijn extra gepoedercoat in rood-oranje RAL 2001, zodat alle oppervlakken van de stelling optimaal bestand zijn tegen slijtage. De nodige vloerankers zijn reeds bij de levering inbegrepen. Bovendien is er een uitgebreid gamma extra voorzieningen, zoals doorschuifbeveiligingen, gaasachterwanden of gaaslegborden, waarmee u de palletstelling optimaal kunt afstemmen op uw opslagbehoeften.

Goed om te weten!
De palletstelling is onderworpen aan kwaliteitsborging door testen van materiaal, constructie en statica (RAL-RG 614/2 (21), FEM 10.2.02). Statische documentatie volgens prEN 15512, editie 2006. Voldoet aan de DGUV-regel 108-007 (voorheen BGR 234) en de productie is onderworpen aan permanente fabriekstesten conform DIN ISO 9001.
meubeltype:
stelling
stellingtype:
accessoires
materiaal:
staal

Populaire artikelen in deze categorie

  breedte
  vaklast
Artikelvarianten