PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Kappes Geperforeerde plaat RasterPlan®

H 450 mm, plaatstaal, horizontaal of verticaal bruikbaar

    breedte plaat
    kleur

Geperforeerde plaat

de systematische weg naar meer orde
  • Kan naar behoefte worden uitgebreid - compatibel met sleufpanelen en opslagbakken met open voorzijde
  • Geen krassen op het paneel - haken vergrendeld met kunststof schroef
  • Stabiel en robuust - rondom van gevouwen plaatstaal
  • Versterkte paneelstabiliteit - verstijfd door robuuste balken

Het geperforeerde paneel uit de Rasterplan serie van Kappes is de basis voor perfecte orde en overzicht op uw werkplek. Als enkel paneel aan de muur, als werkbankbevestiging of in combinatie met meerdere panelen, verticaal of horizontaal. Richt uw werkplek optimaal in volgens uw behoeften en eisen!

De geperforeerde plaat is gemaakt van stevig 1,25 mm plaatstaal en heeft rondom meerdere randen. Aan de achterkant is hij verstevigd met speciaal gevormde balken en is daardoor bestand tegen de hoogste belastingen. Het oppervlak is beschermd tegen stoten en krassen door een hoogwaardige plastic coating. Dit betekent dat het oppervlak heel blijft, zelfs als de haken verschillende keren opnieuw worden opgehangen.

Kies uit 10 verschillende kleuren en creëer uw individueel en uniform bestelsysteem. Dit is vooral praktisch op werkplekken die door meerdere werknemers worden gebruikt. Het bespaart tijd, omdat uw werknemers altijd direct weten waar alles is afgesloten op elke werkplek.

Met ons uitgebreide assortiment haken, gereedschaphouders, legborden, afvalzakhouders en nog veel meer, vindt elk werkmateriaal zijn vaste plaats. Gereedschap kan snel worden gevonden en is bij de hand en plaatsbesparend opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt.

Goed om te weten!
De geperforeerde plaat is ook met sleufplaten uit ons assortiment te combineren.
gereedschapsvoorbereiding:
plaat
type plaat:
perfoplaat
hoogte plaat:
450 mm
materiaal:
staal
gatafstand:
38 mm
    breedte plaat
    kleur
Artikelvarianten