PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

ZARGES Modulair werkbordes

verschillende onderdelen, aluminium, traanplaat

    module

Module-werkplatform

  • Gelaste rechthoekige buisconstructie van aluminium
  • Traptreden van traanplaat B x D 550 x 250 mm

Deze Zarges hoogwerker bestaat uit een module B, die de basismodule is, en vier verdere aanbouwmodules C-F, die met de basismodule kunnen worden gecombineerd. Als alternatief kan ook de basismodule A worden besteld, die echter niet kan worden uitgebreid. Alle modules hebben een garantie van 10 jaar en zijn dus uiterst robuust en duurzaam.

De uitbreidingsmodules kunnen niet afzonderlijk worden gebruikt, maar alleen in combinatie met de basismodule en andere uitbreidingsmodules. Door gebruik te maken van meerdere modules is het mogelijk om individuele trappen en bordessen op te bouwen. De grootte van deze is ook variabel. De hele module kan op elk moment worden gewijzigd en uitgebreid. Naast trappen en bordessen kunt u het product ook uitbreiden tot een catwalk in combinatie met een overloopmodule. Dit kan zeer nuttig zijn, vooral voor werk dat een zekere beenruimte vereist. Er zijn hier bijna geen grenzen en het werkplatform groeit mee met uw individuele behoeften.

Het modulaire werkplatform is gemaakt van aluminium, wat staat voor duurzaamheid en een snelle en comfortabele bediening. De antislipplaat is TÜV-getest en zorgt voor een veilige en stabiele opstijging en afdaling.

Goed om te weten!
Wilt u het werkbordes op verschillende locaties gebruiken? Bestel de bijpassende wielenset dan meteen als accessoire mee.
stijgtechniek:
werkbordes
type trede/sport:
trede(n) met traanplaatprofiel
diepte trede:
250 mm
breedte treden:
550 mm
materiaal bordes:
aluminium
veiligheidsbeugel:
nee
verrijdbaar:
nee
in-/uitklapbaar:
nee
garantie:
10 jaar
norm:
DIN EN 131 // DGUV 208-016 (voormalig BGI 694)

Klanten kochten ook

    module
Artikelvarianten