PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

VARIOfit Meubelhondje Extra met slipvast laadvlak

draagvermogen tot 900 kg, in verschillende maten, met banden van kunststof of thermoplastisch rubber

    banden
    breedte laadvlak
    laadhoogte

Meubelhond

Draagvermogen tot 900 kg
  • Laadruimte gemaakt van multiplex met antisliplaag
  • 4 zwenkwielen van kunststof, rolkooi gelagerd of met niet-strepende thermoplastische rubberbanden, naaf met groefkogellager

De Möbelhund® is de ideale kleine helper als het erom gaat zware, logge meubels of andere voorwerpen te vervoeren. Afhankelijk van het model kan de transportwagen lasten van 300 kg, 500 kg of zelfs 900 kg dragen. In ieder geval kunt u uw rug of de ruggen van uw werknemers sparen.

De meubelwagen helpt u om zware voorwerpen gemakkelijk te vervoeren. Het laadvlak van de transportwals bestaat uit een stabiele en robuuste multiplexplaat. Om uw spullen erop te kunnen verplaatsen zonder weg te glijden, is de plaat voorzien van een antisliplaag. Dit vermindert rechtstreeks het risico op schade.

Door zijn geringe afmetingen is de Möbelhund® ruimtebesparend wanneer hij niet wordt gebruikt, opzij te rollen of snel op te bergen onder meubels zoals kasten. De meubelwagen is verkrijgbaar met verschillende laadzones. 4 zwenkwielen, naar keuze van kunststof of thermoplastisch rubber, maken een gemakkelijk transport van A naar B mogelijk.
transporttoestel:
dolly
type roller:
transportwagen
euronorm:
nee
lengte laadvlak:
600 mm
materiaal platform:
Multiplex
oppervlak platform:
met rubber laag
kleur:
blauw
stuurstang:
nee
wielen aantal/soort:
4 zwenkwielen
materiaal velg:
kunststof
    banden
    breedte laadvlak
    laadhoogte
Artikelvarianten