PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Kappes Extra platte stellingbak

PP, verschillende kleuren en maten

    breedte
    diepte
    kleur

Plankdoos

extra plat
  • Gemaakt van onbreekbaar polypropyleen
  • Met versterkte voet en etikethouder
  • Dwarsverdelers kunnen in de laterale groefgeleiders en extra bodembevestigingen worden gestoken om de ruimte te verdelen, met etikethouder
  • Kruisverdelers en etiketten tegen meerprijs

Perfecte oplossing voor het opbergen van kleine onderdelen - Met een hoogte van 65 mm is deze extra platte legbordkast van Kappes ideaal voor het ruimtebesparend en tegelijkertijd overzichtelijk opbergen van kleine onderdelen op het legbord. Gemaakt van breukvast polypropyleen en met een versterkte bodem, gaat deze opbergdoos gegarandeerd lang mee. Bovendien is hij dimensionaal stabiel ondanks zijn lage eigen gewicht. De gladde oppervlakken zijn gemakkelijk schoon te maken en behouden hun vorm, zelfs bij extreme temperaturen. Meerdere dozen kunnen op elkaar worden gestapeld om ruimte te besparen en zo kunnen ook meerdere opbergdozen met open voorzijde gemakkelijk worden opgeborgen.

Voor een beter overzicht is de opbergbox verkrijgbaar in rood en blauw en reeds voorzien van een voorbereiding voor extra insteekbare dwarsverdelers, die tegen meerprijs verkrijgbaar zijn. Elk tussenschot, evenals de doos zelf, kan worden voorzien van etiketten, zodat u de inhoud van de vakken gemakkelijk en snel kunt indelen.
Goed om te weten!
Heeft u slechts enkele bakken nodig? Voor deze bakken geldt geen minimum bestelhoeveelheid en ze zijn per stuk te bestellen.
baktype:
stellingbak
euronorm:
nee
hoogte:
65 mm
materiaal:
polypropyleen
geschikt voor gevaarlijke stoffen:
verschillende stoffen, gelieve aan te vragen
stapelbaar:
ja
nestbaar:
nee
geschikt voor levensmiddelen:
ja
indeling:
groefgeleiding en vloerbevestiging voor dwarsverdeler
beletteringsveld:
etikethouder
vloerconstructie:
gesloten
bodemversteviging door:
verstevigingsribben
    breedte
    diepte
    kleur
Artikelvarianten