PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

META Werkplaatsinhaakstelling

basis- of aanbouwsectie, vaklast 80 kg, verzinkt of RAL 7035

    stellingveld
    hoogte
    diepte
    kleur uitvoering

Schroefloze rekken voor de werkplaats

veelzijdig en functioneel
  • Duidelijk geordende opslag van goederen of werkmateriaal van verschillende afmetingen
  • Eenvoudige en snelle montage zonder gereedschap dankzij insteekverbindingen
  • Flexibele indeling dankzij in hoogte verstelbare legborden
  • Slijtvast oppervlak - staanders en legborden gegalvaniseerd of met extra poedercoating

Gemakkelijke toegang tot uw opgeslagen goederen en gereedschap op elk gewenst moment met de werkplaatsschroefloze rekken van META. Deze rekken zijn onmisbaar voor elke werkplaats, want met een draagvermogen tot 1100 kg en in de hoogte verstelbare legborden kunnen er verschillende gebruiksvoorwerpen in worden opgeborgen. Dankzij de insteekverbindingen is een snelle montage zonder gereedschap gegarandeerd en zijn de verbindingspunten van frame/diepverstevigers structureel gefixeerd, zodat een verkeerde insteek en dus een onveilige montage uitgesloten zijn. De diagonale schoren zorgen voor extra veiligheid bij zware lasten, en de staanders kunnen ook met pluggen aan de grond worden bevestigd voor nog meer stabiliteit.

Voor deze werkplaatsstelling zijn uitsluitend gestandaardiseerde materialen gebruikt, en de staanders en legborden zijn bovendien volledig gegalvaniseerd, zodat de hele constructie een optimale slijtvastheid en oppervlaktekwaliteit heeft. Een robuuste en stabiele constructie wordt gegarandeerd door het gebruik van staal in deze universele stellingkast. De legborden zonder grendels zijn optioneel verkrijgbaar met een extra poedercoating in lichtgrijs RAL 7035. U kunt kiezen tussen aanbouw- of basisrekken en verschillende afmetingen. Dus zelfs na jaren kunnen de bestaande rekken worden uitgebreid met aanbouwplanken en zo meegroeien met uw behoeften. Ook de legborden zonder bouten voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen volgens DGUV-voorschrift 108-007 en hebben het RAL-keurmerk.

Niet gevonden wat u zoekt?
We bieden u graag een oplossing op maat aan. Neem voor een individuele planning contact met ons op. Onze buitendienst neemt graag telefonisch contact met u op of komt naar u toe voor een persoonlijk gesprek bij u op kantoor.
meubeltype:
stelling
stellingtype:
magazijnstelling
stellingsysteem:
kliksysteem
materiaal:
staal
vaklast:
80 kg
in hoogte verstelbaar legbord:
25 mm
gebruik:
eenzijdig
legbord-/niveautype:
Stalen bodem
opstelhoek uitrichting:
recht
levering:
gedemonteerd
certificering:
GS // RAL-keurmerk
garantie:
5 jaar
    stellingveld
    hoogte
    diepte
    kleur uitvoering
Artikelvarianten