PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Bauer Lithium-ion opslagcontainers

met vulmateriaal voor brandveiligheid, in verschillende maten

    inhoud

Lithium-ionen opslagcontainer

doeltreffende bescherming van opslagruimten
  • Robuust en tegen corrosie beschermd - plaatstalen constructie met thermisch verzinkt oppervlak
  • Brandveilig - het geïntegreerde vulmateriaal PyroBubbles® heeft een verstikkend en verkoelend effect op de brand
  • Praktische levering - PyroBubbles® worden losjes tussen de binnen- en buitencontainer gegoten, in het deksel worden de PyroBubbles® in vulkussens verwerkt
  • Diefstalbestendig - afsluitbaar deksel

Lithium-ion batterijen worden steeds belangrijker en worden steeds vaker gebruikt - zowel in de particuliere als in de commerciële sector. De licht ontvlambare batterijen moeten apart worden opgeslagen en in speciale opbergdozen worden vervoerd om mogelijke brand te voorkomen.
Dit is precies waar opbergdozen van pas komen. Deze containers, gemaakt van robuust plaatstaal, zijn speciaal ontworpen voor het opbergen van defecte lithium-ionbatterijen of van batterijen die onveilig zijn om te vervoeren. De containers worden volledig gebruiksklaar geleverd, omdat ze al zijn uitgerust met het gepatenteerde brandbeveiligingsmiddel PyroBubbles®.
De PyroBubbles® worden losjes tussen de binnenste en de buitenste container gegoten, d.w.z. tussen de bodem en de wanden. Ze zitten ook in het deksel van de container, maar daar zijn ze verpakt in kleine opvulkussentjes. Deze basisuitrusting biedt all-round bescherming.

Mocht er een thermische runaway optreden, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Omdat de PyroBubbles® ervoor zorgen dat de batterijen in de opslagcontainer op een gecontroleerde manier afbranden. Dit betekent dat de omgeving veilig blijft, maar dat ervoor moet worden gezorgd dat de ontsnappende dampen niet worden ingeademd en niet in contact komen met de huid.

Levering!
  • gratis levering tot aan de stoeprand, zonder lossen
Meer service - dat doen wij voor u!
  • neem contact met ons op voor franco levering op locatie

Goed om te weten!
De bak indien mogelijk naar buiten brengen om de batterijen te laten uitbranden en afstand houden. Huidcontact of inademen van de dampen moeten absoluut vermeden worden, aangezien er bijtende of irriterende rook ontstaat.
opslagtype gevaarlijke stoffen:
magazijnbak
baktype:
lithium-ion opslagcontainer
hoogte:
750 mm
binnenbak:
uitneembaar
bak uitrusting:
vulmateriaal v. brandveiligheid
sluiting:
klapdeksel
stapelbaar:
ja
stapelbaar door:
stapelhoek
inhoud levering:
inclusief vulmateriaal PyroBubbles®
materiaal:
plaatstaal
oppervlak:
vuurverzinkt
    inhoud
Artikelvarianten