PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Moravia Stoeprand-oprit

in verschillende hoogtes, met 2 kabelkanalen, elastisch, zwart/geel

    hoogte

Oprijplaat

universeel inzetbaar met een draagvermogen tot 40 ton
  • Voor leveringszones en personenverkeer - geschikt voor vrachtwagens met zakken, pallettrucks, motorvoertuigen, fietsen en rolstoelen
  • Signaal effect - met gele reflecterende strepen
  • Voor kabels of regenafvoer - met 2 uitsparingen aan de onderzijde
  • Bestendig - gemaakt van zwaar hard rubbermengsel met geprofileerd oppervlak
  • Permanente fixatie mogelijk dankzij geïntegreerde plughouder

Stoepranden zijn niet alleen een obstakel, ze kunnen ook de onderstellen en banden beschadigen. De oplossing hier is een stoeprand! Op die manier wordt het kleine maar beslissende hoogteverschil moeiteloos overbrugd.

De stoeprand van robuust hard rubber kan universeel en flexibel worden gebruikt. Hij is zonder problemen bestand tegen belastingen tot 40 ton. Het kan tijdelijk op een specifieke plaats worden geplaatst of permanent worden bevestigd met pluggen. In elk geval helpt de oprijplaat vrachtwagens, motorvoertuigen, fietsen, zakkenvrachtwagens of kruiwagens om gemakkelijk de stoep op te klimmen. De helling is ook geschikt voor rolstoelen. Het geprofileerde antislipoppervlak voorkomt dat transportmateriaal wegglijdt. Het antislip oppervlak en de gele reflecterende strepen op het zwarte rubber zorgen voor optimale veiligheid. De gele strepen maken opritten goed zichtbaar.

De oprijhulp heeft 2 uitsparingen aan de onderzijde, die dienen als kabelgoot of regenafvoer. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om van de stoeprand op en af te rijden, maar beschermt de gelegde kabels ook tegen beschadiging door voertuigen. Regenwater kan zo bijna ongehinderd wegstromen, waardoor er zich geen plassen vormen rond de oprit.

U kunt de oprijplaat bij ons in verschillende hoogtes krijgen. De breedte is 600 mm in elk geval. Afhankelijk van welk vervoermiddel de stoeprand moet passeren, biedt één module al verlichting.
uitrusting werkplaats:
laadhulp
type laadhulp:
stoeprand-oprit
lengte:
600 mm
materiaal:
hard rubber
loopvlak:
geribbeld
kleur:
zwart/geel
    hoogte
Artikelvarianten