PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Universele hygiënepallet

PE-regeneraat, grijs

Label:
    onderbouw

Universeel hygiënepallet

gemakkelijk schoon te maken
  • Bij uitstek geschikt voor levensmiddelen
  • Duurzaam en weerbestendig - gemaakt van polyethyleen regranulaat
  • Gemakkelijk te hanteren - intrekbaar aan 4 zijden
  • Hygiënisch en duurzaam - rondom gesloten bovendek, geribbelde onderzijde
  • Temperatuurbestendig van -30° tot +60° C

Met de universele hygiënepallet van polyethyleen regeneraat van bTrex zit u goed. Het gesloten bovendek maakt deze plastic pallet ideaal voor de voedingssector. Het oppervlak is gemakkelijk schoon te maken, omdat lekkende vloeistoffen niet in groeven en hoeken kunnen kruipen.

U kunt kiezen tussen deze pallet met 9 voet als basis of met 3 lopers. De pallet met sleden als basis is ook verkrijgbaar met een ijzeren versteviging. De modellen met 3 loopwagens zijn iets stabieler en zijn bestand tegen een statische belasting van 6 ton. Het model met 9 voet hoeft zich echter ook niet te verstoppen met zijn statisch draagvermogen van 5 ton. De geribbelde onderzijde van de pallet zorgt onder meer voor de nodige stabiliteit om de statische belasting van 5.000 kg of 6.000 kg te weerstaan.
Elke basis zorgt ervoor dat de pallet stevig staat en maakt het ook gemakkelijk om er van alle 4 de kanten onder te rijden. In Euro pallet afmetingen kan de universele hygiënepallet plaatsbesparend worden opgeborgen en is hij ook zeer geschikt voor transport.

In vergelijking met een houten pallet heeft de plastic hygiënepallet het voordeel dat hij vrij is van schimmels en zwammen. Dit is ook een reden waarom u deze pallet optimaal kunt gebruiken in de farmaceutische of voedingsindustrie. Het polyethyleen naslijpsel is bestand tegen temperaturen van -30° tot +60° C. Dit betekent dat het ook kan worden gebruikt in productiefaciliteiten en veel koelhuizen.

Het is ook een voordeel dat plastic paletten vrij zijn van aantasting door pesticiden en dus niet moeten worden begast in geval van uitvoer. Enerzijds is dit gemakkelijk voor uw portemonnee, anderzijds is er geen behoefte aan het nodige papierwerk. Een lager nettogewicht zorgt ook voor lage kosten bij de uitvoer. Zelfs wanneer de pallet buiten wordt opgeslagen, raakt hij niet doordrenkt met water en behoudt hij dus zijn oorspronkelijke tarragewicht.

Bij het hanteren biedt deze pallet u nog meer voordelen: Een pallet van kunststof heeft doorgaans een langere levensduur dan een houten europallet. Beschadigingen in de vorm van houtsplinters of uitstekende spijkers komen bij de kunststof pallet niet voor. Verminder het risico op letsel voor uw werknemers en voorkom onnodige schade aan de goederen.
type verpakking:
pallet
pallettype:
hygiënepallet
euronorm:
ja
lengte:
1200 mm
breedte:
800 mm
materiaal:
PE-regeneraat
recyclebaar:
ja
inrijdmogelijkheid:
Aan alle zijden
bovendek:
gesloten
stapelbaar:
ja
geschikt voor levensmiddelen:
nee
temperatuurbestendigheid:
-30 °C tot +60 °C
inrijbreedte langszijde:
800 mm
inrijbreedte kopse kant:
600 mm
borgrand:
nee
nestbaar:
nee
    onderbouw
Artikelvarianten