PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Franken Prikbord U-Act!Line

in verschillende maten, van kurk of jute

    breedte

Prikbord

  • Zilver geanodiseerd aluminium frame met kunststof hoeken
  • Geschikt voor speldennaalden
  • Incl. bevestigingsset

Het prikbord uit de serie U-Act!Line van Franken is een milieuvriendelijke en tegelijk kostenbesparende manier om uw notities en informatie te presenteren.

Milieuvriendelijk omdat...
...het bord is gemaakt van 60% gerecycled materiaal. Het frame is gemaakt van gerecycleerd aluminium en het gebruikte plastic kan worden hergebruikt als regranulaat. Er wordt alleen in water oplosbare lijm gebruikt en het karton is ook volledig gemaakt van gerecycleerde materialen.

Kostenbesparend omdat...
...hoef je niet steeds nieuwe gebruiksvoorwerpen te kopen, zoals stiften of schoonmaakdoekjes. Deze verbruiksartikelen zijn altijd nodig wanneer u kiest voor een whiteboard of flipchart. Op de lange duur kunnen deze ogenschijnlijk kleine zaken tot grote kosten leiden.

Natuurlijk zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en een onberispelijk ontwerp nog steeds in overvloed aanwezig bij dit whiteboard. Het zilverkleurig geanodiseerde frame zorgt ervoor dat het prikbord licht, stabiel en eenvoudig te monteren is. De drie grijze en één groene plastic hoek vormen een visueel mooi contrast en blikvanger.

Het bord wordt geleverd inclusief een montagekit voor wandmontage. Omdat het prikbord in verschillende afmetingen kan worden besteld, is er voor elk doel het juiste om zo plaatsbesparend mogelijk veel notities aan de muur te bevestigen.
uitrusting met informatie:
bord
type bord:
prikbord
oppervlak eigenschap:
opprikbaar
kleur bord:
bruin
afleglijst:
nee
materiaal frame:
aluminium
oppervlak lijst:
geëloxeerd
kleur lijst:
zilverkleurig
materiaal framehoeken:
kunststof
opstelling:
wand
verrijdbaar:
nee
in-/uitklapbaar:
nee
zwenkbaar:
nee
    breedte
Artikelvarianten