PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Folderrek

geschikt voor DIN A4, met maximaal 20 vakken, H x D 1910 x 420 mm, met of zonder schuifdeurkast, in verschillende maten

    vakken

Klepkast

  • Corpus en fronten met onderhoudsvriendelijke melamineharscoating in lichtgrijs
  • Stalen legborden met hoogwaardige poedercoating in lichtgrijs RAL 7035
  • Ruime compartimenten met 17 mm diepe steunrand en scharnierende en intrekbare compartimentkleppen van effen kunststof
  • Schuifdeuren met metalen handgrepen en cilinderslot incl. 2 sleutels

Perfect geschikt voor het optimaal presenteren en opbergen van verkoopdocumenten, catalogi, brochures en tijdschriften is deze folderkast! Of het nu in verkoopruimten, reisbureaus of autodealers is, deze folderkast laat direct zien wat u te bieden heeft.

Licht hellende kunststof waaierkleppen met een 17 mm diepe steunrand bieden voldoende ruimte om het printmedium in het midden en in direct zicht te plaatsen.
De draaibare ventilatorkleppen kunnen snel boven het compartiment worden geschoven. Achter elke klep bevindt zich een ruim vak om nog meer catalogi of brochures in op te bergen.
Plaats gewoon één exemplaar vooraan om te bekijken en de uit te delen catalogi liggen er veilig achter. Of leg een aantal meeneembrochures vooraan en vul het schap snel bij als dat nodig is. Hoe u de folderkast ook gebruikt, alles is beschermd tegen licht en stof achter de gesloten klep. Dit betekent dat gedrukte media ook na een lange periode van opslag aantrekkelijk blijven.

De romp van de klepkast is gemaakt van E1 houtspaanplaat en voorzien van een melamineharscoating. Met polyester beklede legplanken van meubelstaal verdelen het interieur van de folderkast in de grote compartimenten. Deze zijn zwaar en torsiebestendig. Dit betekent dat het compartiment ook is uitgerust voor zware catalogi.
Kiest u voor de kastversie met schuifdeuren, dan zijn deze net als de romp gemaakt van gemelamineerd hout. De schuifdeuren dekken 1 ordnerhoogte of 2 ordnerhoogten. De bestanden worden vervolgens veilig opgeborgen door het veiligheidsslot met roterende cilinder.
De folderkast is ook verkrijgbaar zonder schuifdeuren en alleen met titelkleppen. U kunt de kasten ook met elkaar combineren. Door de gelijke diepte van 420 mm is dit gemakkelijk mogelijk.

De levering is gedemonteerd, maar de folderkast is eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Een montagehandleiding is bijgesloten.

Goed om te weten!
Op verzoek kunnen wij ook de eindmontage ter plaatse verzorgen.
meubeltype:
kast
type kast:
folderkast
hoogte:
1910 mm
diepte:
420 mm
legbord-/niveautype:
foldervakken
formaat:
DIN A4
kleur romp:
lichtgrijs
kleur bodem:
lichtgrijs
vakhoogte:
330 mm
vakbreedte:
215 mm
vakdiepte:
330 mm
onderbouw:
sokkel
materiaal:
hout
oppervlak romp:
m. melamineharscoating
oppervlak front:
m. melamineharscoating
oppervlak legbord:
kunststof coating
deurconstructie:
enkelwandig
levering:
gedemonteerd
garantie:
3 jaar

Klanten kochten ook

    vakken
Artikelvarianten