Projectbeheer

Wij nemen het projectbeheer van u over

Van de bestelling tot de ontvangst door u: Indien gewenst, kunnen wij het volledige projectbeheer van u overnemen. U concentreert zich op het essentiële, wij doen de rest.

Projectbeheer van A tot Z

Projekte mit UDOBÄRNiet elke bestelling is bij de levering van de artikelen voltooid. Voor grotere projecten moeten de termijnen worden gecoördineerd en bewaakt, moet toezicht worden gehouden op de levering, de overeenkomst en de montage en moet de verpakking worden afgevoerd.
Tot slot is er de aanvaarding. Dit alles is zeer tijdrovend en legt onnodig beslag op de middelen van uw bedrijf. UDO BÄR neemt deze taken op zich en u kunt zich concentreren op de hoofdzaken.
Op verzoek voert UDO BÄR uw projecten van begin tot eind uit: Na het maken van een afspraak met onze buitendienst, overleggen wij persoonlijk met u over de bestaande plannen en planning, eventueel met een 2D- of 3D-presentatie.

Na offerte en bestelling leggen wij de overeengekomen leveringsdata vast en organiseren wij het transport van de goederen en de montage en zorgen wij voor de verwijdering en afvoer van de verpakking. Tot slot wordt het project door u, samen met onze buitendienst gecontroleerd.

U ziet het, eenvoudiger kan niet.

Afspraak

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een persoonlijk gesprek met onze buitendienst.

 

Wij adviseren u graag

Wij zijn beschikbaar voor al uw verdere vragen! Neem nu contact met ons op!