PDP_Product
Zakelijke klant Particuliere klant

Toyota BT-handpompwagen BT Lifter

draagvermogen 2,3 t, versch. vork L, vorkwielen enkelvoudig of tandem

  uitvoering
  lengte vork
  vorkrol
  materiaal zwenk-/vorkwielen

BT handpallettruck


Uw voordeel in een oogopslag:

 • Laadvermogen 2300 kg
 • 5 jaar garantie

Kenmerken:

 • Laadvermogen 2.300 kg
 • Speciale staalconstructie
 • Robot-gelast frame met poedercoating in zwart
 • Vork in oranje

De handpallettruck van het merk Toyota is het meest geschikt als u op zoek bent naar een pallettruck met een lange levensduur. Dankzij de stabiele en speciale stalen constructie kan hij lasten tot 2,3 ton dragen en krijgt hij 5 jaar garantie. De handpallettruck is milieugecertificeerd volgens DIN EN ISO 14020 type II.

Het robotgelaste en gepoedercoate frame biedt een bijzonder hoge corrosiebescherming en kan dus ook buiten worden gebruikt. De heftruck is gemakkelijk te onderhouden dankzij de smeernippels en PTFE-lagers, die zich op zwaar belaste plaatsen bevinden. Bovendien is PTFE zeer inert en bestand tegen alle zuren, benzines, oliën en basen.

Het ontwerp met één vorkrol omvat klimrollen op de vorkpunten voor gemakkelijk in- en uitstappen in pallets die kruiselings moeten worden opgepakt.

De zeer sterke polymeer disselboom is ergonomisch gekanteld en voorzien van een temperatuurslaag voor een comfortabele bediening.

Het speciale hydraulische systeem is uitgerust met een bediening voor verzinken en een verbindingsketting tussen de handhendel en de aftapkraan. In combinatie met een sterke druklager zorgen alle componenten voor gecontroleerd, soepel heffen en dalen en moeiteloos manoeuvreren. Bij de standaardhefbrug vindt u een daalklep van hoge kwaliteit voor het gevoelig laten zakken van de lading; de Quick-Lift hefbrug daarentegen is ideaal voor arbeidsintensieve werkzaamheden. In deze versie bereikt de vork het pallet met de eerste pompslag en tilt het op met de tweede pompslag. De Quick-Lift lift is geschikt voor lasten tot 140 kg. Voor hogere lasten wordt aanbevolen over te schakelen op de standaardlift.

Goed om te weten!
De certificering volgens DIN EN ISO 14020 biedt een richtlijn voor milieu-etiketteringen en -verklaringen en bevat negen principes om moeilijk te begrijpen productgerelateerde milieuverklaringen te vermijden.
hijswerktuig:
hefwagen
hefwagentype:
pallethefwagen
draagvermogen:
2300 kg
draagbreedte:
520 mm
bediening heffing:
handmatig/hydraulisch
bediening wielonderstel:
handmatig
hefhoogte (min.):
85 mm
hefhoogte (max.):
200 mm
diameter vorkwiel:
85 mm
diameter zwenkwielen:
175 mm
breedte zwenkwielen:
60 mm
stuuruitslag:
180 °
neerlaatfunctie:
regelbare daalinrichting
dissel:
functies heffen-rijden-neerlaten
materiaal:
staal
oppervlak vork:
m. poedercoating
kleur vork:
oranje
kleur dissel:
zwart
garantie:
5 jaar
gewicht:
65 kg

Populaire artikelen in deze categorie

  uitvoering
  lengte vork
  vorkrol
  materiaal zwenk-/vorkwielen
Artikelvarianten