PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

EHBO-kast van staal

met of zonder vulling, in verschillende uitvoeringen

    vulling
    kast uitrusting

Eerste hulp kast

Uiterst robuust en duurzaam
  • Robuust en slagvast - stalen constructie met kachel-emaillering
  • Bescherming tegen toegang door onbevoegden - afsluitbaar met cilinderslot

Je hebt de keuze:

  • Klaar voor onmiddellijk gebruik of om afzonderlijk te worden gevuld - met vulling of leeg.
  • Meer veiligheid - optioneel met extra gifreservoir

In geen enkel bedrijf of kantoor mag een EHBO-kast of EHBO-doos ontbreken. Afhankelijk van de bedrijfstak en de grootte van het bedrijf zijn er verschillende en uiteenlopende aantallen EHBO-kasten of EHBO-dozen nodig.

Verbandmiddelen en eerstehulpuitrusting moeten voor iedereen gemakkelijk toegankelijk en snel bereikbaar zijn. De eerste hulp wandkast is ideaal voor dit doel.
Dit zorgt ervoor dat de eerstehulpuitrusting altijd op dezelfde plaats is en niet zoekraakt. De stalen wandkast kan worden afgesloten met een cilinderslot. Dit voorkomt ook dat onbevoegden toegang krijgen tot de inhoud.

U krijgt de eerste hulp wandkast met vulling of een lege kast om zelf in te richten. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen een vulling volgens DIN 13157 of DIN 13169. Vanzelfsprekend kunt u beide inhoudsstoffen te allen tijde nabestellen als vervangende vulling.
Om bijzonder gevoelige of giftige voorwerpen op te bergen, is er ook een versie met een vak voor vergif. Deze kan afzonderlijk worden vergrendeld en geeft alleen toegang aan bevoegde personen.

Goed om te weten!
De vulling volgens DIN 13157 is bestemd voor een kleine verbanddoos voor bedrijven. Volgens DIN 13169 komen twee kleine verbanddozen overeen met één grote verbanddoos voor bedrijven.
veiligheidsuitrusting:
EHBO
materiaal:
staal
kleur romp:
wit
kleur voorkant:
wit
afsluitbaar:
ja
sluitsysteem:
cilinderslot
oppervlak romp:
gelakt
oppervlak front:
gelakt
    vulling
    kast uitrusting
Artikelvarianten