PDP_Product
MobileLogo
Zakelijke klant Particuliere klant

Moravia Wandbescherming MORION

L 2060 mm, polyethyleen, in verschillende maten en kleuren

    hoogte
    diepte
    kleur aanrijdbescherming

Bescherming tegen granaatscherven

  • zeer stoot- en slagvast - van door en door gekleurd polyethyleen
  • veelzijdig inzetbaar - onderhoudsvriendelijk, vormvast en koudebestendig tot -30 °C
  • onzichtbare montage - voorgeboorde gaten worden met stoppen in dezelfde kleur afgesloten
Bescherm uw muren tegen krassen en slijtage! Met de muurkrasbeschermer voorkomt u lelijke beschadigingen aan uw behang. Bespaar uzelf onnodige verbouwingen en de kosten daarvan!

De krasbescherming kan op vele manieren worden gebruikt. Vooral in kamers en gangen van openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, wachtkamers en verpleeghuizen, is het perfect toepasbaar.

De wandbescherming bestaat uit geverfd polyethyleen. Dit betekent dat krassen op de beschermstrook niet gemakkelijk zichtbaar zijn. De krasbescherming is verkrijgbaar in de kleuren wit, graniet-licht en zwart. Zet accenten op je muur of laat de strip bijna onzichtbaar worden!

Het voordeel van de plint is dat hij op elke hoogte kan worden gemonteerd. Of het nu is voor karretjes die door de gangpaden worden geduwd, of voor stoelen in de wachtkamer, zodat de rugleuning de muur erachter niet beschadigt. Met verschillende diktes en hoogtes is er de juiste beschermer voor uw behoeften.
De beschermstrips zijn verkrijgbaar in een vaste lengte. Zij kunnen echter gemakkelijk ter plaatse op maat worden gezaagd met gewone houtbewerkinggereedschappen.

Het uiterst schok- en stootbestendige polyethyleen is niet alleen vormvast, maar ook gemakkelijk te reinigen. Bestand tegen de gebruikelijke reinigingsmiddelen, de stootbescherming is gemakkelijk schoon te houden. Dit is bijzonder belangrijk in inrichtingen waar hygiëne in acht moet worden genomen.

De montage is eenvoudig en wordt uitgevoerd met schroeven met verzonken kop van 6 mm (niet meegeleverd). De gaten hiervoor zijn al voorgeboord. Voor een bijna onzichtbare montage worden de gaten afgesloten met een plug in dezelfde kleur.
afbakening en verkeer:
veiligheidsuitrusting
veiligheidsuitrusting:
aanrijdbescherming
type aanrijdbescherming:
muurbescherming
plaats van toepassing:
binnen
lengte:
2060 mm
bevestigingstype:
schroeven
materiaal:
polyethyleen
    hoogte
    diepte
    kleur aanrijdbescherming
Artikelvarianten